Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Beananza Store
Tel: +31 6 25 44 55 44
Mail: info@beananza.nl
Adres: Noord en Landzigt 14, 2953DZ Alblasserdam

KVK: 91507928
BTW-nummer: NL865675855B01.

Veelgestelde Vragen

Lees de veelgestelde vragen voordat u contact met ons opneemt.

Voor brievenbuspakketten binnen Nederland rekenen wij altijd €4,99 verzendkosten. Pakketten die niet in de brievenbus passen rekenen we €7,50 verzendkosten. Voor bestellingen naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Bij Beananza Store is het mogelijk om te betalen via iDeal, Creditcard en Klarna Achteraf Betalen.

Bestellingen op werkdagen voor 23.00 worden de volgende dag bezorgd door de pakketdienst van PostNL of DHL.

Het is in sommige gevallen mogelijk dat de bestelling een dag langer op zich laat wachten. Uiteraard nemen wij contact met u op, u heeft dan altijd de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

Beananza Store is alleen te bereiken via de link beananza.nl of jellybeanstore.nl. Hier staat altijd het slotje (SSL Verbinding) voor. Daarnaast wordt u bij een iDeal betaling altijd doorgestuurd naar de pagina van uw eigen bank, waardoor de betaling veilig wordt verwerkt.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van bestelling. Na één jaar worden de gegevens automatisch geanonimiseerd.

Zodra u een bestelling heeft geplaatst werken wij met man en macht aan de bestelling om er voor te zorgen dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een track & trace code. Hierdoor kunt u de bestelling volgen tot uw voordeur.

Standaard verkopen wij alleen aan particulieren waardoor er niet direct een factuur wordt verstuurd. Mocht u toch een factuur willen ontvangen, dat kan. Neem dan contact op met het formulier naast de veelgestelde vragen.

Stuur ons een e-mail