Heb jij wel eens de Jelly Bean Boozled Challenge gespeeld? Nee, lees dan snel verder! De Jelly Bean Boozled game is namelijk het meest smerige spelletje ooit! Het spelletjes komt uit Amerika waar het razend populair is. Sinds een tijdje wordt Jelly Bean Boozled ook verkocht in Nederland. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil jij nu al de uitdaging aangaan? Ga snel naar de productpagina.

Hoe werkt de Bean Boozled Challenge?

De Bean Boozled challenge werkt eigenlijk heel simpel. In de verpakking zit een rad met allerlei kleuren Jelly Beans. Elke kleur heeft 2 smaken. Van deze twee smaken heeft eentje een super vieze smaak. Per doosje zijn er ongeveer 90 Jelly Beans. Mochten ze op zijn, dan is dat geen ramp. We hebben namelijk ook een navulverpakking verkrijgbaar.

Degene die begint met het spel, draait aan het rad. Vervolgens kijk je op welke kleur het rad is uitgekomen. Deze kleur zoek je op uit het doosje en eet hem op. Nu is het heel spannend of je de Jelly Bean met een lekkere smaak hebt gepakt, of de Jelly Bean met een vieze smaak. Durf jij het aan?

Koop snel de Bean Boozled Challenge!