Meest verrassende smaken van de Bean Boozled Challenge

Bij de Jelly Bean Boozled Challenge draait alles om de smaken. Elke kleur heeft een lekkere smaak, zoals bijvoorbeeld chocoladepudding, maar ook een hele vieze smaak bijvoorbeeld hondenvoer uit blik. Hieronder vind je een overzicht van alle smaken die je met de Bean Boozled Challenge kan verwachten:

Tutti-Fruitti of Stink Sokken

Iedereen kent Tutti-Fruitti wel en snapt dan ook wel dat dit de lekkere smaak is. Daarnaast heb je Stink Sokken. Waarschijnlijk heb je zelf nog nooit gedacht om stinkende sokken te proeven. Dit is je kans.

Limoen of Gemaaid Gras

Dit is de Jelly Bean met een limoen smaakje, deze zijn super lekker. Gemaaid Gras, dat is smerig. We zijn toch geen koeien?

Popcorn of Rotte Eieren

Deze combinatie snapt iedereen. Popcorn of een verrot ei. Voortaan beter op de houdbaarheidsdatum van de eieren letten! 🙂

Bosbessen of Tandpasta

Deze combinatie is gelukkig niet zo heel erg. Bosbessen is een Jelly Bean met een frisse bessensmaak. Tandpasta gebruik je als het goed is dagelijks en zal daarom niet een geheel onbekende smaak zijn. 

Perzik of Kots

Dit is waarschijnlijk de meest verschrikkelijke combinatie van Bean Boozled Challenge. De perzik zou lekker smaken. Helaas is de tegenhanger kots. Krijg jij hier zelf ook kotsneigingen van?

Chocoladepudding of Hondenvoer

Hier hoeven wij niet veel uit te leggen. Hondenvoer is niet voor niks voer voor honden.

Sappige Peer of Snot

De sappige peren smaak is echt een genot om op te eten. Maar kijk uit.. die peer kan ook smaken naar snot. Echt heel vies!

Caramel Popcorn of Beschimmelde kaas

Een Jelly Bean met een caramel popcorn smaak, dat klinkt lekker! Die lusten we vast wel. Maar een Jelly Bean met een beschimmelde kaassmaak? Daar willen we liever niet aan beginnen.

Kokosnoot of Babydoekjes 

Een kokossmaakje of een smaak van vieze baby doekjes? Dat is toch niet lekker? Hopelijk zitten er geen poepresten aan de doekjes.

Drop of Skunk Spray

Ook bij deze is de keuze snel gemaakt: een dropsmaak of een stinkdier spray smaakje? Met een beetje gelukt hoef je niet zelf te stinken.

Zou jij de smaken wel eens willen proberen? Lees snel meer over de Bean Boozled Challenge of koop jouw eigen exemplaar!